Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla aralıksız devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla aralıksız devam ediyor
Abone ol

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.

Hasan Çenet Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Mehmet Bahar, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Hüseyin Zafer katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Denetimlerimizi bugün de sürdürüyoruz. İki haftadır en az vaka görülen iller sıralamasında birinci sıradaydık, dün açıklanan tabloya göre az bir farkla üçüncü sıraya geriledik. Bu da ciddi bir başarı ama Osmaniye olarak bize birincilik yakışır. Biz inşallah Türkiye’de en az vaka görülen iller arasında hep birinci sırada olalım. Bunu yapmak için mutlaka kurallara hassasiyetle uymamız ve bunun yanında mutlaka aşımızı olmamız gerekiyor. Aşı sırası gelen vatandaşlarımızın bir an önce aşı olmaları çok önemli. Bu mücadeleyi en iyi şekilde tamamlayabilmek için tedbirleri elden bırakmamalı ve aşı olmalıyız. ” diye konuştu. Vali Yılmaz, sırası gelen ve aşı olmak isteyen vatandaşlarımızın randevu almadan da sağlık kuruluşlarında aşılarını yaptırabileceklerini belirterek sözlerine son verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Hakem'den Vali Yılmaz’a ziyaretÖnceki Haber

Milli Hakem'den Vali Yılmaz’a ziyaret

Osmaniye Belediyesine olan borçlarda yapılandırma işlemleri başladıSonraki Haber

Osmaniye Belediyesine olan borçlarda yap...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar