Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Gökçayır Köyünü ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Gökçayır Köyünü ziyaret etti
Abone ol
Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Gökçayır Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek halk toplantısı gerçekleştirdi.

Osmaniye'nin Düziçi ilçe Kaymakamı Turgay İlhan, Gökçayır Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek halk toplantısı gerçekleştirdi.

Köy toplantılarına aralıksız devam ederek vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Düziçi Kaymakam Turgay İlhan, Gökçayır Köyünü beraberindeki kamu ve kurum temsilcileriyle birlikte vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Köy ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın güvenlik, sosyal yardım, eğitim, sağlık, sosyokültürel, yaşam standartlarının iyileştirilmesine yönelik altyapı/üstyapı vb. gereksinimlerine çözüm bulabilmek ve vatandaş-devlet bütünleşmesini daha da pekiştirmek amacıyla yerine getirilmesi gereken hususları içeren İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 25.07.2022 tarih ve 33922 sayılı Genelgesi kapsamında; Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Gökçayır Köyünü ziyaret etti.

Gökçayır Köyü ziyaretinde Kaymakam Turgay İlhan’a, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özkan Çakmakcı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Avlamaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır, Orman İşletme Müdürü Harun Demircioğlu, SYDV Müdürü Ali Galip Mart, İlçe Özel İdare Müdürü Yüksel Şenöz, Milli Emlak Şefi Mehmet İkizler ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Tuğrul Esin hazır bulundu.

Gökçayır, Köyü Muhtarı Mustafa Tosun’dan köy ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra vatandaşları dinleyen Kaymakam Turgay İlhan, kendisine iletilen    sorun ve taleplerin değerlendirilip çözüme kavuşturulması amacıyla ilgili daire müdürlerine talimatta bulundu.

Devletimizin köylere yaptığı yatırımların artarak devam ettiğini kaydeden Kaymakam İlhan, 2023 yılında da önem sırasına göre köylerimize yapılan yatırımların devam edeceğini belirterek; “devlet olarak vatandaşlarımıza kamu hizmetini eşit, etkin ve verimli bir şekilde sunmak boynumuzun borcudur.” diye konuştu.

Kaymakam Turgay İlhan, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşlarımızla sohbeti sırasında, vatandaşlarımızın iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa yardımcı olmak için gayret gösterdiklerini belirterek, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam İlhan, ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.

Kaymakam İlhan’ı Gökçayır köyünde konuk eden vatandaşlarımız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Kaymakamımızın ziyaretinden çok mutlu olduk, kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düziçi Kaymakamı İlhan, Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ettiÖnceki Haber

Düziçi Kaymakamı İlhan, Orman İşletme Mü...

Osmaniye'de yetenek taramasında branşlara yönlendirilen öğrencilere spor malzemesi dağıtıldıSonraki Haber

Osmaniye'de yetenek taramasında branşlar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar