Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Inter Academiy’nin 29. Şubesi Osmaniye’de Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Inter Academiy’nin 29. Şubesi Osmaniye’de Açıldı
Abone ol
Son Avrupa Şampiyonu İtalya’nın önde gelen kulüpleri arasında yer alan ve Osmaniye’de faaliyet göstermeye başlayan Inter'in futbol akademisi 29. şube açılış programı Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) stadyumunda gerçekleştirdi.

Son Avrupa Şampiyonu İtalya’nın önde gelen kulüpleri arasında yer alan ve Osmaniye’de faaliyet göstermeye başlayan Inter'in futbol akademisi 29. şube açılış programını üniversitemiz stadyumunda gerçekleştirdi.

Açılışa üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, akademinin kurucu ortaklarından Hüseyin Kılavuz, Inter Academiy Osmaniye yöneticileri, Türkiye kurucu ortakları, sporcular ve aileleri katıldı.

Akademiye büyük ilgi gösteren minik sporcu ve aileleri için gerçekleştirilen açılış programında konuşan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, açılışta çocuklarımızla birlikte olmak büyük bir mutluluk. İnşallah üniversitemiz ev sahipliğinde çocuklarımız sportif faaliyetlerini gerçekleştirecekler. Bu vesileyle bu çalışmaya katkıda bulunan bütün yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.  Bu tür profesyonel takımların özellikle çocuklara yönelik sportif eğitim faaliyetlerini destekliyoruz. Osmaniye için önemli bir gelişme. Bu amaçla da sahamızı açtık. Umarım burada yeni yıldız futbolcular yetişir. Görüyoruz ki gençlerimiz de yetenekli.” dedi.

Konuşmanın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Inter Academiy kurucu ortaklarından Hüseyin Kılavuz ile antremanın başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

Bir müddet antremanı izleyen Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, minik futbolculara başarılar diledikten sonra stadyumdan ayrıldı.

 Inter Academiy’nin 29. Şubesi Osmaniye’de Açıldı

Inter Academiy’nin 29. Şubesi Osmaniye’de Açıldı

Inter Academiy’nin 29. Şubesi Osmaniye’de Açıldı

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Osmaniye Milletvekili A. Adayı Seher Karaman'dan Cuma pazarı ziyaretiÖnceki Haber

CHP Osmaniye Milletvekili A. Adayı Seher...

Karalar, "Her koşulda Cumhuriyetimizin kurucularının izinden gitmeye devam edeceğiz"Sonraki Haber

Karalar, "Her koşulda Cumhuriyetimizin k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar