Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

OKÜ'de 'Ulusal Staj Programı' bilgilendirme toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ'de 'Ulusal Staj Programı' bilgilendirme toplantısı
Abone ol
“Ulusal Staj Programı (USP)” Bilgilendirme Toplantıları Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde yapıldı.

“Ulusal Staj Programı (USP)” Bilgilendirme Toplantıları Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde yapıldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Tarafından Başlatılan “Ulusal Staj Programı (USP)” Bilgilendirme Toplantıları Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yapıldı.

“Ulusal Staj Programı (USP)” Bilgilendirme Toplantıları, Düziçi ve Bahçe Meslek Yüksekokullarında başladı. Toplantılar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ve Kadirli Meslek Yüksekokulu, Mühendislik Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİlahiyat Fakültesi ile Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi, Osmaniye Meslek Yüksekokulu, Fen Edebiyat Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik yapıldı.

OKÜ öğrencilerinin fırsat eşitliği çerçevesinde ve liyakat esaslarına uygun olarak kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmasını sağlamak adına Ulusal Staj Programının Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından başlatıldığını belirten üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan, başvuru ve detaylar için: https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresini takip etmelerinin önemli olduğunu söyledi.

OKÜ KAGEM Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan tarafından düzenlenen toplantılarda, Ulusal Staj Programı 2023'ün önemi vurgulanırken öğrencilerin nasıl başvuru yapacakları, değerlendirme süreci ve yöntemi, staj süreci, stajyerin yükümlülükleri, stajın değerlemesi ayrıntılı olarak anlatıldı.

Doç. Dr. Adnan Bozdoğan toplantıların son bölümünde sık sorulan sorular ve bunlara verilen cevapları paylaşarak, program sonunda katılımcıların sorularını da yanıtladı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Valisi Yılmaz, Aşık Feymani Kültür Evi inşaatında incelemelerde bulunduÖnceki Haber

Osmaniye Valisi Yılmaz, Aşık Feymani Kül...

MHP Milletvekili A. Adayı Özdokur, Osmaniye basını ile bir araya geldiSonraki Haber

MHP Milletvekili A. Adayı Özdokur, Osman...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar