Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Osmaniye'de 15 Temmuz şehitlerini anma doğa yürüyüşü etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de 15 Temmuz şehitlerini anma doğa yürüyüşü etkinliği
Abone ol
Osmaniye'de Karatepe Aslantaş Gençlik Kampında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında "15 Temmuz Şehitlerini Anma Doğa Yürüyüşü" düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Karatepe Aslantaş Gençlik Kampında Vali Dr. Erdinç Yılmaz, protokol mensupları ve öğrencilerin katılımıyla "15 Temmuz Şehitlerini Anma Doğa Yürüyüşü" düzenlendi. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşüne Vali Yılmaz’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan, Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Dekanları, Müdürleri, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu akademik ve idari çalışanları ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Programda protokol üyeleri 15 Temmuz şehitleri için Aslantaş Milli Parkı Gençlik Kampında anma  yürüyüşü gerçekleştirdi. Daha sonra Bahçe Müftülüğü Müftü Vekili Osman Barut tarafından şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu ve dua edildi.

Programda konuşan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun "15 Temmuz gecesi kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye tarihinde çok dramatik bir olay. Devletin içine yerleşmiş bir ihanet grubunun gerçekleştirdiği Devletimize ve Milletimize yönelik bu saldırı 251 şehidimiz ile sonuçlandı, büyük yaralar açtı. İnşallah bundan sonra biz Türk gençliği olarak ve Türk devleti olarak daha güçlü ve daha uyanık olacak ve bir daha hiçbir zaman 15 Temmuzların meydana gelmemesi için her türlü  tedbiri alacağız. Türk milleti her zaman karşı karşıya olduğu bütün belaları en sert ve güçlü bir biçimde ortadan kaldırmaya muktedir olmuştur ve muktedir olmaya da devam edecektir. Yurdumuzu yaşatmak için her zaman her türlü badireye ve tehlikeye karşı kendimizi siper etmeye hazırız. Buradan bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız. Bir daha böyle bir girişimin yaşanmaması için gençliğimizin, bizlerin her zaman daha bilinçli olması gerektiğini düşünüyorum. 15 Temmuzu, o hain girişimi bir kez daha lanetliyorum. Yürüyüşe öncülük eden başta Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a, ekibine ve tüm katılanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümü öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunuldu. Etkinliğin sonunda programa katkıda bulunan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerine teşekkür belgesini Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun takdim etti.

Etkinlik hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Osmaniye'de 15 Temmuz şehitlerini anma doğa yürüyüşü etkinliği

Osmaniye'de 15 Temmuz şehitlerini anma doğa yürüyüşü etkinliği

Osmaniye'de 15 Temmuz şehitlerini anma doğa yürüyüşü etkinliği

Osmaniye'de 15 Temmuz şehitlerini anma doğa yürüyüşü etkinliği

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yılmaz, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarını incelediÖnceki Haber

Vali Yılmaz, yıkım ve enkaz kaldırma çal...

Vali Yılmaz, 15 Temmuz Gazisi İrfan Paksoy’u ziyaret ettiSonraki Haber

Vali Yılmaz, 15 Temmuz Gazisi İrfan Paks...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar