Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Osmaniyeli Gazeteciler, Adana’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeli Gazeteciler, Adana’da
Abone ol
Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, "Yerel Medya Buluşmaları-2022" çerçevesinde düzenlenen dezenformasyonla mücadele konulu panele katıldı.

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu ve bazı üyeler, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Medya Derneği işbirliğinde "Yerel Medya Buluşmaları-2022" çerçevesinde düzenlenen dezenformasyonla mücadele konulu panele katıldı.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir başkanlığındaki heyet, Adana’da bir otelde düzenlenen panelde çevre illerdeki meslektaşlarıyla buluştu.

 Osmaniye Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç’un da katıldığı panel, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Panelin açılış konuşmasını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut yaptı.

Dezenformasyonla mücadelenin önemli olduğunu bu anlamda basın camiasına büyük görev düştüğünü ifade eden Turgut, “Hakikatin temsilcisi basın mensupları olarak sağlıklı ve güvenilir haberlerle demokrasiyi güçlendirmek hayati bir fonksiyon içermektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in işaret ettiği üzere; Türkiye Yüzyılı, iletişimin de yüzyılı olacaktır. İletişim Başkanımız Sayın Prof. Dr. Fahrettin Altun Bey’in öncülüğünde yola çıkan İletişim Başkanlığımız, Türkiye’nin küresel çapta barışçıl ve sürdürülebilir politikalarla daha güzel bir geleceğin inşasına katkı sağlamak üzere var gücüyle çalışmaktadır’’ dedi.

Turgut, yeni yüzyılda basın camiasının bilgi terörüyle de büyük sınav vereceğine dikkat çekti.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin hayata geçtiğini ifade eden Turgut, “Değerli basın mensuplarımızın ortaya koyacağı hassasiyet ve özverili çalışmayla bilgi terörünü yenmemize, dezenformasyonla mücadelemizde en önemli güç kaynağımız olacaktır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKÜ Rektörü Uzun, Osmaniyespor FK’yla kahvaltıda buluştuÖnceki Haber

OKÜ Rektörü Uzun, Osmaniyespor FK’yla ka...

Osmaniye'de öğrencilere çorba ikramıSonraki Haber

Osmaniye'de öğrencilere çorba ikramı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar