Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

TİP Osmaniye Milletvekili Adayı Düzenli: "Emeklilere yaşam hakkı tanınmıyor"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TİP Osmaniye Milletvekili Adayı Düzenli: "Emeklilere yaşam hakkı tanınmıyor"
Abone ol
Son yıllarda Türkiye'de emeklilerin yaşam koşulları giderek zorlaşırken, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Osmaniye Milletvekili Adayı Mustafa Düzenli, emeklilere yaşam hakkı tanınmadığını belirtti.

Son yıllarda Türkiye’de emeklilerin yaşam koşulları giderek zorlaşırken, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Osmaniye Milletvekili Adayı Mustafa Düzenli, emeklilere yaşam hakkı tanınmadığını belirtti. Düzenli, kendi iktidarlarında emeklilerin rahat bir yaşam sürmeleri için gerekli yasal değişiklikleri yapacaklarını vurguladı.

Düzenli, yaptığı açıklamada, “Bir ülkenin yaşam seviyesini iki unsur belirler; bunlardan bir tanesi gençlerin eğitim seviyesi, diğeri ise emeklilerin yaşam kalitesi. Emeklilerin yaşam koşulları her geçen gün zorlaşıyor. Emekli maaşları yetersiz kalıyor. Bu nedenle, emeklilere yaşam hakkı tanınmıyor. Türkiye’de yaşayan milyonlarca emekli, uzun yıllar çalıştıkları halde yetersiz maaşlar ile evlerinden çıkamaz oldular bir kilogram etin 300 lirayı bulduğu bu günlerde bırakın emekliyi bir evde en az üç kişi çalışmıyor ise yaşamak nerdeyse imkânsız bir hal almış durumda.

Biz Türkiye İşçi Partisi olarak emeklilerin haklarını korumak ve yaşam standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz.” dedi.

Düzenli, Türkiye İşçi Partisi olarak emeklilere yönelik yapacakları yasal düzenlemeleri de açıkladı. Buna göre, emekli maaşlarının yükseltilmesi, sağlık hizmetlerinden daha etkin bir şekilde yararlanmaları için gerekli düzenlemelerin yapılması, emeklilerin sosyal haklarının genişletilmesi gibi konularda çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Ayrıca, Türkiye İşçi Partisi olarak emeklilerin haklarını korumak ve yaşam koşullarını iyileştirmek için emekli dernekleri ve sendikaları ile işbirliği yapacaklarını belirten Düzenli, “Emeklilerin haklarına saygı duyuyoruz ve onların yaşam koşullarının düzeltilmesi için çalışacağız.” dedi.

TİP Osmaniye Milletvekili Adayı Düzenli: "Emeklilere yaşam hakkı tanınmıyor"

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tuğgeneral Tombul, iş adamı Kadir Kara’yı ziyaret ettiÖnceki Haber

Tuğgeneral Tombul, iş adamı Kadir Kara’y...

Şehit Resul Barutçu için mevlit okutulduSonraki Haber

Şehit Resul Barutçu için mevlit okutuldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar