Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Toprakkale ilçemizin kurtuluşunun 101. yılı coşkuyla kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toprakkale ilçemizin kurtuluşunun 101. yılı coşkuyla kutlandı
Abone ol
Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı coşkuyla kutlandı.

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı coşkuyla kutlandı.

Kuvay-i Milliye Derneği üyelerinin mahalleleri gezmesi ile başlayan kutlama programı, ilçe Jandarma Komutanlığından 15 Temmuz Meydanına kadar Mehteran Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile devam etti.

İlçe gençlik merkezindeki programda  saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Belediye Başkanı Av. Mehmet Daşöz'ün konuşmaları, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’nun konuşmaları, Aşıklar tarafından Türk Halk Müziği Konseri, havai fişek gösterisi ve Grup Anavarza Konseri ile sona erdi.

Şehit kabirlerinin ziyaret edilerek duaların okunması ile başlayan kurtuluş etkinlikleri, çelenk sunma töreni ile devam etti. 15 Temmuz Meydanındaki kutlama töreni; saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, günün anlam ve önemi ile ilgili şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi ve yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.

Programlara Toprakkale Kaymakamı Ali İhsan Selimoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, İlçe Garnizon Komutan V. Müh. Ütğm. Ahmet Cemal Özkan, Toprakkale Belediye Başkanı Av. Mehmet Daşöz, Türkmen Belediye Başkan V. İsmail Evin, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ömer Sap, İlçe Emniyet Amir V. Kom. Yrd. Mehmet Demir, Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehit Aileleri, Gaziler, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bahçe Kaymakamı Kayabaşı'ndan İl Tarım ve Orman Müdürü İlmeç'e ziyaretÖnceki Haber

Bahçe Kaymakamı Kayabaşı'ndan İl Tarım v...

Kaymakam Selimoğlu, Yağlı Tohumlar Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret ettiSonraki Haber

Kaymakam Selimoğlu, Yağlı Tohumlar Ensti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar