Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Ahmet Yesevi Mahallesinde su hattı döşemesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Yesevi Mahallesinde su hattı döşemesi
Abone ol
Ahmet Yesevi Mahallesinde su hattı döşemesi / Geçmiş zaman olur ki; hayali cihan değer (2010)

“GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ; HAYALİ CİHAN DEĞER" (2010)

Ahmet Yesevi Mahallesinde su hattı döşemesi / 28 Ocak 2010

Osmaniye’nin yeni yerleşim yerlerinden biri olan Ahmet Yesevi Mahallesinde, Osmaniye Belediyesi Su Arıza Amirliğinin yaptığı çalışma ile su hatlarında yaşanan aksaklıklar gideriliyor. Daha önce yapılan su hattının bağlantı yerlerindeki yanlışlıklardan sık sık su patlaklarının oluşması mahalle sakinlerini zor durumda bırakıyordu. Yapılan çalışma ile 4 km’lik su hattının bağlantıları yeniden yapılım, onarılırken; 2km’lik te yeni içme suyu hattı döşendiği belirtildi. Osmaniye Belediyesi’nin yeni belediye başkan yardımcıları Ahmet Kırgın ile Mustafa Balkaya çalışmaları yakından takip ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya kendisine bağlı olan OSKİ Müdürlüğünün Ahmet Yesevi Mahallesinde yaptığı çalışma hakkında şunları söyledi. “Osmaniye’nin sayın başkanımızın değişi ile Mutlu Şehir olması için yaptığımız çalışmalardan biri olan su ve kanalizasyon işlerimiz son hızla devam etmektedir. Bunlara bağlı olarak Ahmet Yesevi Mahallesinde vatandaşlarımızın çok büyük şikâyetlerine maruz kalan su sorununu halletmek için eskimiş olan yaklaşık 4km’lik bir hattın tamamen eski borularının kaldırılıp yeni bağlantılarının yapılmasına başlanmıştır. Ayrıca 2km’lik yeni hat döşeme çalışması yapılmaktadır. Çalışmalarımız hızla devam edecektir.” dedi.

MAHALE MUHTARINDAN BAŞKAN KADİR KARA’YA TEŞEKKÜR

Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Ramazan Gök ise çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Kadir Kara’ya teşekkür etti.

Gök; “Her gün mahallemizde üç-beş tane su patlağı oluyordu. Mahalle sakinlerimizin şikâyetini belediye başkanımız Kadir Kara’ya ilettik. Sağ olsun başkanımız da bu sorunun çözülmesi için çalışma başlattı. Her gün burada yaşanan bu sıkıntının ortadan kalkacak olması mahalle sakinlerimi çok mutlu ediyor” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Belediyesinde kadına yönelik şiddetle mücadele semineri verildiÖnceki Haber

Osmaniye Belediyesinde kadına yönelik şi...

Mutlu Çocuk Kütüphanesine MHP'li bayanlardan büyük destekSonraki Haber

Mutlu Çocuk Kütüphanesine MHP'li bayanla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar