Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

MHP Osmaniye Teşkilatları "Sözün sözümüz yolun yolumuzdur" diyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Osmaniye Teşkilatları "Sözün sözümüz yolun yolumuzdur" diyor
Abone ol
MHP Osmaniye Teşkilatları "Sözün sözümüz yolun yolumuzdur" diyor / Geçmiş zaman olur ki; hayali cihan değer (2017)

“GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ; HAYALİ CİHAN DEĞER" (2017)

MHP Osmaniye Teşkilatları Liderinin emrinde / 29 Ocak 2017

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarının düzenlediği, Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı, TÜRKAV Osmaniye şubesi, Ülkücü İşçiler Derneği Osmaniye şubesi ve Osmaniye Kamu-Sen Şubesinin katıldığı bilgilendirme toplantısında konuşan MHP MYK Üyesi Osmaniye Milletvekili Doç.Dr. Ruhi Ersoy, "Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben" diyen Liderimiz Devlet Bahçeli'nin hemşehrisi olmaktan onur duyan teşkilatımızın her bir ferdi: "VARLIĞIN YETER, SÖZÜN SÖZÜMÜZDÜR" diyerek liderimizin yolunda Milliyetçi Hareket Partisi’nin emrindedir” dedi.

Milletvekili Ruhi Ersoy, biz MHP olarak daha önce de gündeme taşınmış olan ve içerisinde anayasanın ilk dört maddesinin kırmızı çizgilerimiz olduğunu ve bu konuda asla taviz vermeyeceğimizi her platformda dile getirdik, bu maddelerin değişmesine izin vermeyeceğimizi söyledik ve sözümüzü yerine getirdik diye konuştu.

Ruhi Ersoy "Milliyetçi Hareket Partisi bu tavrı ile anayasadan Türk kelimesinin çıkarılmasını isteyen şer odaklarına karşı ülkenin ve milletin birlik ve bütünlüğünü tehlikeye düşürebilecek bir anayasa değişikliği ihtimalini tamamen ortadan kaldırmış her zaman olduğu gibi ülkenin ve milletin yanında ve birliğinin de teminatı olduğunu göstermiştir dedi.

MHP ülkesi ve milleti için inisiyatif almış ve harekete geçmiştir diyen Ersoy, bu değişiklik tek adam rejimi getirmeyecektir, parlamento zayıflamayacak aksine güçlenecektir" açıklamasını yaptı.

Milletvekili Ruhi Ersoy: "TBMM'de anayasa değişikliği kabul edildi, bu değişiklik teklifi Cumhurbaşkanının onayından sonra referandum yoluyla yüce Türk milletinin önüne gidecek ve her zaman olduğu gibi, yine son sözü Büyük Türk Milleti söyleyecek” dedi.

MHP MYK Üyesi Osmaniye Milletvekili Doç.Dr. Ruhi Ersoy, 15 Temmuz darbe gecesine de değinerek “bu darbe girişimimin Cumhurbaşkanına değil, yüce Türk milletine yapılmak istendiğini, milletin iradesinin yok edilmek istendiğini belirterek, Liderimiz Devlet Bahçeli ülkenin gidişatından duyduğu derin endişeyi dile getirmiş ve bu şekilde yola devam edilmesinin getireceği yıkımların önünü kesmek için inisiyatif almış devletin ve milletin birliği için en önde yürümüştür açıklamasını yaptı.

Ruhi Ersoy, konuşmasının devamında, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında bazı gerçeklerin daha net görüldüğünü, Türkiye'nin bir an önce çözmesi gereken problemlerinin her geçen gün ülke ve millet aleyhine faturalar çıkardığını bu nedenle de Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’nin ülkenin ve milletin beka sorununu doğuran bu problemlerin ortadan kaldırılması için  özellikle iktidar partisi olmak üzere tüm siyasi partilere çağrı yapmıştır dedi. Bu gelişmelerin ardından iktidar partisi ile MHP arasında varılan mutabakat sonucunda Türkiye'de hükümet modelini yeni bir zemine oturtan Anayasa değişikliği paketi hazırlanmıştır diyen Ersoy,  Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sorunların çözümü noktasındaki bu tavrı ve hamlesi ile  muhtemel bir devlet krizine dönüşebilecek sürecin önünü kapatmıştır dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin hiç bir zaman sorun çıkaran bir parti olmadığını aksine ülkesi için çözüm noktasında elini taşın altına koymaktan kaçınmadığına dikkat çeken Ersoy, “Geçmişte cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş, mecliste ülkesi için tıkanıklıkları nasıl önledi ve giderdiyse bu günde onun bir sözü ile bütün kariyerini bırakan Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin devletin ve milletin birliği bütünlüğü noktasında aynı duruşu sergilemektedir” dedi.

Açıklamasının sonunda referanduma değinen Ersoy, oyumuzun rengi bellidir ve 'EVET’ olacaktır dedi. MHP devleti ve milleti için, ülkesinin bekası için, Türk milletinin refahı ve mutluluğu için 'EVET' diyecektir diyen Ersoy, Osmaniye teşkilatları hep bir ağızdan "varlığı onurumuz, sözü sözümüz, yolu yolumuz"olan bilge liderimizin emrindeyiz demektedir dedi.

Ersoy, "Ya Devlet başa, ya kuzgun leşe" Ya  Devlet Ülkücüleşecek, ya Ülkücüler Devletleşecek" diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadir Başkan, Osmaniye Sebze Hali esnafı ile bir araya geldiÖnceki Haber

Kadir Başkan, Osmaniye Sebze Hali esnafı...

Osmaniye Belediyesinde kadına yönelik şiddetle mücadele semineri verildiSonraki Haber

Osmaniye Belediyesinde kadına yönelik şi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar