Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Başkan Özdokur'dan 15 Temmuz mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Özdokur'dan 15 Temmuz mesajı
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Fatih Özdokur, "15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 5. yılını hep birlikte idrak etmekteyiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur, "15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 5. yılını hep birlikte idrak etmekteyiz" dedi.

Başkan Özdokur mesajında şunları söyledi: “Demokratik düzenimizi hedef alarak ülkemizin bekâsını, Devletimizin bölünmez bütünlüğünü, milli birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 5. yılını hep birlikte idrak etmekteyiz. Türk milletinin vatanında Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez namus ve haysiyet müdafaası yaptığını, o gece okunan selaların Türk milletinin istiklal sancağının manevi ve maşeri temsili olan 15 Temmuz FETÖ terör örgütünün silahlı suikastlarının bizzat milletin muazzam ve insanüstü mücadele azmiyle boşa çıkarılmıştır. Böylesine kutlu bir mücadele bize, vatan mevzu bahis olduğunda bu milletin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa vatanından, bayrağından, hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Aramızda ayrılıklar çıkarmak isteyen tüm güçler bilmelidirler ki, Türk milleti büyük ve asil bir millettir.

Türkiye Cumhuriyeti vatanıyla, milletiyle bölünmez bir bütündür. Milliyetçi Hareket Partisi de bunun teminatı olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde destan yazan kahramanlarımızı gönülden yâd ediyor, şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP İl Başkanı Yusuf Çomu'dan 15 Temmuz mesajıÖnceki Haber

MHP İl Başkanı Yusuf Çomu'dan 15 Temmuz...

Osmaniye’deki yangınla ilgili 4 kişi gözaltında...Sonraki Haber

Osmaniye’deki yangınla ilgili 4 kişi göz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar