Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

MHP İl Başkanı Yusuf Çomu'dan 15 Temmuz mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP İl Başkanı Yusuf Çomu'dan 15 Temmuz mesajı
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Çomu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz 2016 tarihinde ülke içerisinde ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Fettullah Gülen'in liderliğini yaptığı Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'ye bağlı bir grup tarafından, TSK içindeki mensupları öncülüğünde askeri darbe girişiminde bulunulmuştur.

252 vatandaşımızın hayatını kaybettiği darbe girişimi milletimizin dünyaya örnek direnişi ve devletin diğer unsurlarının karşı koymasıyla başarısızlığa uğratılmıştır.

Yapılan bu alçak darbe girişimi, halkın gücünden büyük bir güç olmadığını, halkın destanını, zilletin ihanetini tüm dünyaya göstermiştir. Devletimizin sinir uçlarına kadar yuvalanan hainler Müslüman kardeşlerimin zekâtını, gençlerimizin sorularını çalmakla kalmayıp 15 Temmuz'da Ülke'yi çalmaya kalkışmışlardır. Gazi Meclisimizi bombalayacak kadar alçalan, masum sivillerimizi katleden fetö terör örgütü, Türk Halkının kadife eldivende demir yumruğunu yiyerek bozguna uğratılmıştır.

15 Temmuz gecesi 3 Hilal'in gölgesinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin öncülüğünde tüm ülkücüler sabaha kadar vatan nöbeti beklemişlerdir. Yüce Allah'a hamdolsun ki Liderimizin tabiri ile “12 Eylül'de bizim çocuklar kazandı diyorlardı, çok şükür ki 15 Temmuz'da onların gayri meşru çocukları kaybetti.”

O gece hiç tereddüt etmeden ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkaran başta Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere meydanlara çıkan Aziz Milletime teşekkür ediyor, Şehitlerimizi rahmet, Gazilerimizi minnetle yâd ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye MHP, Mevlid programına katıldıÖnceki Haber

Osmaniye MHP, Mevlid programına katıldı

Başkan Özdokur'dan 15 Temmuz mesajıSonraki Haber

Başkan Özdokur'dan 15 Temmuz mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar