Osmaniye
DOLAR18.234
EURO18.187
ALTIN1007.6

Bilecikli çocuklar yarıyıl tatilinde kukla yaparak eğlendiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilecikli çocuklar yarıyıl tatilinde kukla yaparak eğlendiler
Abone ol
Bilecikli çocuklar ve aileleri "Yaşayan Şehir Müzesinde" düzenlenen etkinliklerle tuval atölyesi, ebru sanatı, mandala boyama, maskeli balo, 9 bin yıl öncesine yolculuk, küçük çiftçiler gibi birçok etkinlik ile buluşan çocuklar, yaptıkları ördek kuklalarıyla gönüllerince eğlendiler.

Bilecik Belediyesi tarafından yarıyıl tatili dolayısıyla gerçekleştirilen Müze Akademi etkinlikleri, tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın çocuklara karne hediyesi olarak hazırlanan faaliyetler kapsamında 10’a yakın etkinlik, çocuklarla buluştu.

Tuval atölyesi, ebru sanatı, mandala boyama, maskeli balo, 9 bin yıl öncesine yolculuk, küçük çiftçiler gibi birçok etkinlik ile buluşan çocuklar, yaptıkları ördek kuklalarıyla gönüllerince eğlendi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Yaşayan Şehir Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılarak çocuklarla birlikte kukla yaptı.

 ‘’ÇOCUKLAR İÇİN GÜZEL ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK’’

Bilecik Belediyesi olarak çocukların her alanda sağlıklı gelişimleri için güzel programlar hazırladıklarını kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’Bilecik Belediyesi olarak yarıyıl tatiline giren çocuklarımıza güzel bir karne hediyesi hazırladık. Yarınlarımızın umudu olarak gördüğümüz çocuklar için müze akademi kapsamında birçok faydalı etkinlik yapılıyor. Amacımız onları eğlendirirken aynı zamanda en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Müzemizde ve diğer birimlerimizde çocuklar için bu tür güzel çalışmalarımız devam edecek.’’ ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonunda çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, çocuklara şeker ve hediyeler verdi.

Çocuklar ve ailelerde "Yaşayan Şehir Müzesinde" düzenlenen etkinliklere keyifle katıldıklarını belirterek Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve müze görevlilerine teşekkür etti.

Bilecikli çocuklar, yarıyıl tatilinde kukla yaparak eğlendiler

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koruma altındaki çocuklar için 6 kuruluş hizmete giriyorÖnceki Haber

Koruma altındaki çocuklar için 6 kuruluş...

Osmaniye'de 4.6 büyüklüğünde depremSonraki Haber

Osmaniye'de 4.6 büyüklüğünde deprem

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar